bergen group

 • Oppdragsgiver
  Bergen Group AS
 • Ferdigstilt
  2010
 • Fotograf
  Ane Bysheim
 • Beskrivelse
  Sol Design ble engasjert til å utforme deres nye hovedkontor. Vår første oppgave var å finne et konsept som balanserte firmaets maritime profil med det moderne nybygget de skulle inn i.
  Løsningen ble å skape et interiørkonsept som ivaretok deres maritime tilknytning og respekten for båtbyggerhistorien, samtidig som de fikk en ny og moderne interiørprofil i tråd med deres visjon «Quality through service and innovation».
  Interiørets fargeholdning er etter kundens ønske bygget tett opp til firmaets profil. Lokalene har fått et moderne og friskt preg med vekt på kvalitet, funksjonalitet og trivsel.
  Lokalene har transparente løsninger for cellekontor i to avdelinger, med et sosialt møtepunkt i midtpartiet. Resepsjon, vrimleareal, tekjøkken, møterom og VIP-møterom er plassert slik at konsernledelsens cellekontorer ikke blir berørt av trafikken, noe som også skyldes sikkerhetsmessige hensyn.
  Flere steder i lokalene er det dekorert med gamle båtformer og modeller. Det er blitt en spennende kontrast til firmaets nye profil.